محیط های کاری وسیع از جمله کارخانجات و کارگاه ها یا آسمان خراشها و برجها نیاز به جابجایی سریع و حجم گسترده ای از پرسنل، مصالح و تجهیزات و افراد دارند بهترین و کاربردی ترین تجهیزات، آسانسورهای کارگاهی یا بالابرها می باشند که وظیفه ی حمل در ارتفاعات متفاوت را برعهده دارند. آسانسور کارگاهی بالابری می باشد که به منظور جابجایی عمودی در پروژه های متفاوت صنعتی و ساختمانی جهت صرفه جویی در وقت، هزینه و اتلاف نیروی انسانی کاربرد دارد.برای داشتن اطلاعات کافی جهت اجاره ی آسانسور کارگاهی و رهنمودهای لازم در اجاره آسانسور کارگاهی تا پایان مقاله با ما همراه باشید.
شرکت صنعتی تجاری بنیاد ماشین معتبرترین مرکز اجاره ی انواع مدل های آسانسور کارگاهی جایگاه ویژه ای در این زمینه کسب کرده است با این مرکز همراه باشید
شماره های تماس:
در شروع هر پروژه نیاز به دستگاهی ایمن جهت حمل و نقل بار و مصالح برای افزایش بهره وری وکارایی احساس می شود و بهترین وسیله جهت انجام این کار آسانسور کارگاهی می باشد. بسیاری از پیمانکاران و کارفرمایان بنابر دلایل مختلف تصمیم به اجاره ی آسانسور کارگاهی می گیرند. در بسیاری از پروژه ها نیاز دائم به آسانسور کارگاهی وجود ندارد و تنها برای انجام بخشهایی از کار آسانسور کارگاهی کاربرد دارد. وقتی برای مقطع کوتاهی به آسانسور کارگاهی نیاز است و پس از پایان ساخت و ساز نیاز برطرف می شود، در این صورت مالکان پروژه به جای خرید نسبت به اجاره ی آسانسور اقدام می کنند. در برخی موارد بر اساس میزان بودجه و کنترل هزینه ها و شرایط پروژه مثلا پروژه های کوتاه مدت، پیمانکار دست به اجاره ی آسانسور کارگاهی می زنداگر در پروژه های عمرانی کوتاه مدت مالک اقدام به خرید آسانسور کارگاهی کند در پایان مجبور به فروش آن خواهد شد. اما اگر پروژه طولانی شود اجاره ی آسانسور مقرون به صرفه نمی باشد و خرید آسانسورنو یا آسانسور کارگاهی دست دوم لازم می شود.
ایمنی:
آسانسور کارگاهی به منظور حمل و جابجایی پرسنل، بار یا محموله به دفعات مکرر در شرایطی ایمن و به دور از خطر مورد استفاده قرار می گیرد. پیمانکاران یا مدیران پروژه همواره باید به دنبال ایجاد شرایط ایمنی برای کارکنان و محیط کاری بوده و با دقت در انتخاب آسانسور کارگاهی ایمن از خطرات احتمالی بکاهند آسانسور کارگاهی ایمن تاییدیه ی H S E دارد.
برند و تناژ:
آسانسور کارگاهی درانواع مختلف برند و تناژ تولید و به بازار عرضه می شوند. برندهای متفاوت دارای کیفیت مختلف هستند و کافرمایان یا مهندسان پروژه می بایست متناسب با نوع پروژه و هزینه ی مورد نظر دست به انتخاب آسانسور کارگاهی بزنند و از برندهای معتبر و مطرح استفاده کنند. نوع برند درقیمت اجاره موثر بوده و معمولا برندهای چینی از برند های اروپایی ارزانتر می باشند. تناژ یا ظرفیت آسانسور یعنی وزنی که اتاق آسانسور می تواند زمان حمل بار تحمل کند. پیمانکار می بایست در ابتدا حداکثر میزان باری که میخواهد جابجا کند را در نظر گرفته و نسبت به آن حجم اقدام به انتخاب آسانسور مورد نظر کند. ظرفیت اتاق آسانسور بین 500 کیلوگرم تا 3000 کیلو می باشد
تامین قطعات:
آسانسورهای کارگاهی مثل دستگاه ها و تجهیزات دیگر، به دلایل مختلف دچار خرابی و آسیب می گردد ومی بایست امکان تامین قطعات آسانسور کارگاهی برای تعمیر آن فراهم باشد. مرکز اجاره دهنده ی آسانسور کارگاهی باید اطمینان خاطر ایجاد کند که در صورت آسیب دیدن قطعات توانایی تامین قطعات یدکی اصلی را دارد و با مهارت و تخصص کافی به تعمیر، سرویس و نگهداری آسانسور کارگاهی خواهد پرداخت
صرفه جویی در هزینه و زمان:
پس از ایجاد ایمنی در کار مهمترین نکته در انتخاب آسانسور کارگاهی صرفه جویی در هزینه ها و زمان انجام کار می باشد. بسیاری از پیمانکاران برای مدیریت هزینه ها به جای خرید آسانسور کارگاهی اقدام به اجاره ی این دستگاه می کنند. و اجاره آسانسور را فرصتی مناسب و مفید برای انجام کار با هزینه کمتراما کیفیت و سرعت یکسان نسبت به خرید این دستگاه می دانند. کارفرمایان و مدیران پروژه که ساخت وسازهای کوتاه مدت دارند و پس از پایان ساخت دیگر نیازی به آسانسور کارگاهی ندارند اقدام به اجاره ی آسانسور کارگاهی می کنند و این امر به آنها فرصت صرفه جویی در منابع مالی را می دهد.
قبل از اجاره ی آسانسور کارگاهی بررسی شود که برای جابجایی چه نوع و جنس مواد به کمک آسانسور نیاز است(مواد آتش زا، پودری، گرانولی، غذایی، دارویی و…). همچنین حداکثر وزن مورد نظر در انتخاب آسانسور مشخص شود و دمای محیط که بر آسانسور تاثیر گذار است نیز لحاظ شود و اینکه آیا با پیشرفت پروژه، آسانسور کارگاهی نیز نیاز به افزایش ارتفاع دارد یا خیر. فضایی که برای نصب آسانسور لازم است چقدر می باشد و ازبین کاربردهای آسانسور(صنعتی، ساختمانی و حمل ونقل) کدام کاربرد مد نظر می باشد. در تهیه ی آسانسور کارگاهی توجه به مدل و برند آسانسور اهمیت فراوانی دارد و با انتخاب اصولی و صحیح نتایج بهتری حاصل خواهد شد. پس از مشخص شدن موارد ذکر شده توسط کارفرما و مهندسان پروژه وارد مرحله ی اجاره ی آسانسور کارگاهی می شویم.
هر چند که اجاره ی آسانسور کارگاهی مراحل آسانی دارد ولی باید هریک از مراحل با دقت تمام انجام شود تا بتوان با کیفیت ترین و مناسبترین آسانسور را انتخاب کرد. اولین گام مراجعه یا تماس تلفنی با یک مرکز خدمات تاور کرین و آسانسور کارگاهی می باشد که میتوان شماره های تماس و آدرس مرکز را از سایت اختصاصی آن مرکز پیدا کرد. پس از حضور در مرکز با متخصصین و کارشناسان مربوطه جهت انتخاب آسانسور کارگاهی مشورت صورت می پذیرد و کارشناس راهنمایی ها و اطلاعات لازم را ارائه داده و به مهندسان پروژه در امر اجاره آسانسور کارگاهی یاری می رساند.
پس از اتمام مشاوره متخصصان ویژه به محل پروژه اعزام می شوند ، از مکان سازه بازدید به عمل می آورند و بررسی های لازم صورت می پذیرد. بهترین و با کیفیت ترین آسانسور کارگاهی آسانسوری است که متخصصان نسبت به شرایط و خصوصیات پروژه معرفی می کنند. مرحله ی بعد این است که در صورت توافق طرفین قرارداد اجاره منعقد می شود و این قرارداد می تواند ماهانه یا سالانه بسته شود. وکلیه ی خدمات از قبیل سرویس، تعمیر و نگهداری توسط مرکز اجاره دهنده ی آسانسور کارگاهی ارائه خواهد شد.
شرکت بنیاد ماشین با عرضه ی بهترین و به روزترین آسانسورهای کارگاهی رضایت مشتریان گرامی را در اولویت قرار می دهد جهت ارتباط تماس حاصل نمایید
شماره های تماس:
اگر پروژه نیاز دائمی به آسانسور کارگاهی داشته باشد، مقرون به صرفه ترین عملیات خرید آسانسور کارگاهی متناسب با نیاز پروژه می باشد.
اگر مالک پروژه آسانسوری را خریداری کرده که برای انجام عملیات جدید مناسب نباشد می تواند با فروش آن اقدام به خرید آسانسور مناسب کند.
اگر پیمانکار پروژه به هر دلیلی(هزینه، نوع عملیات، بازه ی زمانی عملیات ) تشخیص دهد که برای انجام کار نیازی به خرید آسانسور کارگاهی نیست می توان اجاره ی آسانسور را پیشنهاد مناسبی دانست.
سانسور کارگاهی یک سیستم کلی بوده که از اجزای جزئی تر تشکیل می شود. این اجزا در ادامه معرفی خواهند شد:
از اصلی ترین بخشهای آسانسور اتاق یا کابین آن می باشد.
محدود کردن اتاق یا کابین وظیفه ی حفاظ می باشد.
بخش ورود و خروج کابین آسانسور می باشد که هنگام حرکت هرگز باز نمی شود.
سوئیچ های ایمنی در ابتدا و انتهای خط نصب شده و ایجاد ایمنی می نمایند.
اگر این بخش کارایی خود را از دست بدهد، کابین از مدار خارج شده و سقوط خواهد کرد.
جهت افزایش ایمنی آسانسور کارگاهی در صورت عمل نکردن ترمزها.
تامین نیرو برای جابجایی آسانسور
آسانسور کارگاهی نیز همانند تمامی ماشین آلات به سرویس و روغن کاری نیاز دارد و با توجه به میزان عملیات کاری و شرایط محیطی به سرویس و رسیدگی نیازمند است. این کار به وسیله ی متخصص روغن کاری انجام می شود. سیم های بکسل، تابلو برق و تمامی قطعات و بخشها نیاز به بررسی دوره ای و در صورت لزوم تعویض یا تعمیر دارند.
با وجود انجام تمامی سرویس های لازم برای آسانسور کارگاهی و رعایت شرایط حفظ و نگهداری کامل آسانسور و انجام روغن کاری به موقع هنوز ممکن است این بالابر دچار اختلال در کارکرد شود. در این وضعیت می بایست از راهنمایی متخصص آسانسور بهره برد زیرا در صورت تشخیص نا درست ممکن است خرابی و آسیب های بیشتری به آسانسور وارد شود و موجب حوادث مرگباری شود
عوامل مختلفی در قیمت گذاری آسانسور کارگاهی دخیل هستند از جمله برند بالابر، زمان و میزان کارکرد، ظرفیت، نو یا دست دوم بودن بالابر ، تکنولوژی موتور و کیفیت تجهیزات ، چگونگی استفاده از دستگاه، نوع پروژه و میزان معایب فیزیکی و موتوری که طی انجام کار به آسانسور وارد شده است و همچنین عوامل متفاوت دیگر در تعیین قیمت آسانسور تاثیر گذار هستند.
شرکت بنیاد ماشین پیشتاز در عرضه ی خدمات خرید، فروش و اجاره ی تاور کرین و آسانسور کارگاهی
شماره های تماس: