۵۹۸۹ ۳۰۴ ۰۹۱۲

۰۲۱۸-۸۶۹-۶۶۳۹

جاده مخصوص تهران کرج

Info@BonyadMashin.ir

ساعات کار

تمام ایام هفته (24 ساعته)
خرید و فروش و اجاره آسانسور کارگاهی، قیمت انواع مدل بالابر هیدرولیک

خرید و فروش آسانسور کارگاهی Industrial Elevator

وقتی که صحبت از ساخت و ساز به میان می آید در کنار ارزیابی جنبه های مختلف در این امر ، معمولا استفاده از تجهیزات مناسب نیز مدنظر قرار می گیرد ، تجهیزاتی که علاوه بر بازده بالا ، از نظر اقتصادی مقرون به صرفه بوده و در عین حال نیازهای مهندسین ، صنعتگران و کارگران را برآورده سازد . یکی از تجهیزات مفیدی که دارای مزایای بسیار زیادی در امور ساختمانی است و کاربردهای زیادی دارد آسانسورکارگاهی است .بالابر هیدرولیک ساختمانی علاوه بر جابجایی مصالح و افراد در ارتفاعات ، ایمنی بالا ، سرعت انجام کار ، افزایش روحیه افراد هنگام کار ، کاملاٌ مقرون به صرفه است و همواره مورد استفاده سازندگان سدها ، پالایشگاه ها ، سکوهای نفتی و دیگر سازه های ساختمانی می باشد . بنیاد ماشین با برقراری ارتباط با شرکت های بزرگ و معتبر سازنده ی آسانسور های کارگاهی اقدام به واردات آسانسورهای کارگاهی استاندارد و باکیفیت به داخل کشور کرده است و در خدمت شما مشتریان عزیز میباشد .

 

باکیفیت ترین و ایمن ترین آسانسور های کارگاهی را از بنیاد ماشین بخواهید. بهترین برندها در مقیاس های گوناگون که نیازهای کارگاهی و صنعتی شما را برآورده می کند در این شرکت ارائه می شود با ما در تماس باشید

شماره های تماس:

09123045989

09363045989

02188696639

کاربردهای آسانسور کارگاهی

  • ساختمان سازی
  • ساخت تونل و پل
  • پروژه های استخراج نفت و گاز
  • صنعت کشتی سازی
  • استخراج معادن
  • برج ها و دکل ها
آسانسور کارگاهی bonyadmashin
آسانسور کارگاهیbonyadmashin

ایمنی آسانسور کارگاهی

بدون تردید مهمترین نکته برای انتخاب یک آسانسور کارگاهی ایمن بودن آن است . متاسفانه مشاهدات زیادی نشان داده که اطلاع نداشتن کاربران صنعتی از ویژگی های یک آسانسور کارگاهی ایمن و مناسب سوانحی مرگبار بوجود آمده که اغلب این حوادث به منحل شدن پروژه منجر میشود.

ایمنی آسانسور کارگاهی
آسانسور کارگاهیbonyadmashin

تاییدیه ایمنی صنعتی PPT

موضوع PPT یا ایمنی صنعتی یکی از اصول جدانشدنی درهر پروژه صنعتی می باشد و دارای اهمییت فراوانی می باشد. برای همین درهرپروژ صنعتی ، فرقی نمی کند صنایع ساختمانی باشد یا کارخانجات صنعتی،همینطور صنایع نفت یا عمرانی حضوریک مسئول ایمنی برای کنترل ایمن بودن سایت صنعتی ضروی می باشد حال آن شرکت یا فردی که این مسئولیت را برعهده دارد باید دارای تاییدیه صلاحیت از مرکز مربوطه باشد درصورت نداشتن این گواهی هرگونه اتفاق و حوادث احتمالی به عهده کارفرما می باشد .

اجزای مهم در ایمن بودن یک آسانسورکارگاهی

1- حفاظ اطراف اتاقک آسانسور

محافظت ازاتاقک آسانسور را در برابر ورود اجسام مزاحم را برعهده دارد

2- نرده امگا

این نرده در جلوی قسمت ورودی قرار دارد و ورود و خروج اجسام را کنترل می کند . همچنین می توان با بستن آن از ورود اجسام و یا افراد ناخواسته ممانعت نمود. این قطعه در هنگام حرکت باید بسته بماند تا از پرت شدن و سقوط افراد و اجسام به بیرون جلوگیری شود.

3- سویچ های ایمنی یا لمینت سویچ

روی درب آسانسور قرار می گیرند و باعث جلوگیری از سقوط آسانسور و بروز حادثه می شوند

4- محدود کننده انتهایی مسیر حرکت

فقدان این قطعه در یک آسانسور کارگاهی سبب می شود تا سویچ ها ولمینت ها کار نکنند و حفاظ تعبیه شده باعث سقوط می شود. این قطعه در اصل یک قطعه مکانیکی می باشد که باعث اتمام حرکت آسانسور در انتهای مسیر خود می گردد و نقش بسیار بالایی در سقوط نکردن آسانسور کارگاهی دارد

5- پاراشوت

این سیستم بروز و هوشمند وظیفه جلوگیری از سقوط آسانسورکارگاهی را بر عهده دارد و باید بوسیله مهندسان ماهر و با تجربه نصب گردد
در مجموع کل قطعات اصلی وظیفه ایمنی و کنترل آسانسور کارگاهی را بر عهده دارند و اصلی ترین ماموریت آنها حفظ ایمنی وجلوگیری کردن از سقوط دستگاه می باشد

پاراشوت آسانسور کارگاهی

بخش های مختلف آسانسور کارگاهی

براکت یک قطعه از آسانسور است که درون چاهک نصب می شود این قطعه ریل آسانسور را مهار می کند و آن را به دیوار بتنی چاهک یا سازه های فولادی متصل می کند. نصب غیر صحیح براکت باعث کاستن از ایمنی و کاهش کیفیت حرکت کابین آسانسور توسط موتور می شود. از براکت جهت تراز و شاقول کردن دیواره های چاهک آسانسور نیز استفاده می شود.

براکت راهنمای راه آهن(دکل)
براکت آسانسور کارگاهی

قفس از شبکه مش، فولاد ساختاری، ورق فولادی و …تشکیل می شود. قسمت فوقانی آن به سیستم رانندگی متصل است و قسمت تحتانی آن به دستگاه تحویل بتن اتصال دارد. کانال اصلی با غلتک راهنما و قلاب ایمنی نصب می شود و درهای سربار در بالا، پایین، چپ و راست وجود دارد.

 

قفس
قفس آسانسور کارگاهی

این دستگاه تشکیل شده از : سیستم تعلیق، قاب میلگرد، گیره ی میلگرد و…این دستگاه به اپراتور کمک می کند تا میلگرد را بلند یا تعمیر کند و برای افزایش بخش دکل لازم است هر زمان که این دستگاه هیچ گونه موادی حمل نکند جمع می شود.

 

دستگاه حمل میلگرد
دستگاه حمل میلگرد آسانسور کارگاهی

سیستم قرقره کابل: زمانی که آسانسور کارگاهی به بیش از 150 متر ارتفاع رسید لازم است از سیستم هدایت کابل با قرقره استفاده شود تا باعث کاهش افت ولتاژ کابل برق شود و مشکلات ناشی از افت ولتاژ برطرف شود.

سیستم قرقره کابل
قرقره کابل آسانسور کارگاهی

 

این سیستم مشتمل بر تخته رانندگی، قاب رانندگی و سه واحد رانندگی می باشد و با کاربرد رول پین با بالای قفس معلق یکی می شود.

سیستم رانندگی

 

لایه ی زیرین با جوشکاری فولادی کانال با صفحه فولادی ایجاد می شود و به وسیله ی پیچ و مهره به براکت ریل راهنما اتصال پیدا می کند و با پیچ لنگر به پایه بتنی آسانسور کارگاهی متصل می شود. زیر چارچوب می تواند تمام وزن بارگذاری عمودی را حفظ و فشار بار را به فونداسیون بتنی انتقال دهد.

زیرچارچوب و حصار حفاظتی
زیر چارچوب آسانسور کارگاهی

 

 

دستگاه های اتصال
دستگاه اتصال آسانسور کارگاهی

ریل راهنمای کابل برای حفاظت از کابل ایجاد شده است و کابل را در حلقه محافظ ریل راهنما محدود می نماید و مانع دوقلو شدن کابل با امکانات دیگر در زمان نصب آسانسور کارگاهی می شود. پیش از نصب ریل راهنمای کابل، اپراتور می بایست اطمینان حاصل نماید که کابل و بازوی کابل می توانند حلقه ی محافظ را بدون تماس با قفس به شکل روان بچسبانند.

 

ریل( قاب) راهنمای کابل
ریل راهنمای کابل بالابر هیدرولیک

براکت بازوی کابل به بخش های اتصال دهنده میان براکت و راهنمای راه و سازه اطلاق می شود و باعث ایجاد پایداری و حفاظت براکت ریل راهنما و سیستم کلی آسانسور کارگاهی می شود

براکت بازوی کابل
براکت بازوی کابل بالابر هیدرولیک

آسانسور کارگاهی با سیستم کنترل سرعت vvf کار می کند این سیستم سرعت متغیر 0 تا 90 متر در دقیقه دارد. سیستم الکتریکی از کابینت های الکتریکی بالا و پایین، جعبه مقاومت، جعبه عملیات، قفس، کابل کنترل اصلی، فاصله های مختلف یا سوئیچ محدود و… تشکیل می شود.

سیستم برق
سیستم برق بالابر هیدرولیک

مراحل نصب آسانسور کارگاهی

1- مستقر کردن پایه تثبیت بالابر کارگاهی بر روی فونداسیون و محکم کردن پایه تثبیت به وسیله رول بولت ها درون فونداسون

2- نصب تعدادی سکشن بر روی پایه تثبیت و محکم کردن پیچ و مهره سکشن ها

3- نصب کابین آسانسور کارگاهی یا بالابر کارگاهی

4- نصب موتورها و گیربکسها وقتی که روی کابین نصب نشده باشند

5- اضافه کردن چند سکشن دیگر بر روی سکشن های قبلی

6- بستن کمربند یا آنکاراژ کردن 10 عدد سکشن اولیه نصب شده

7- نصب اولین کابل گیر بر روی سکشن آسانسور کارگاهی

8- اضافه کردن تعداد 10 عدد سکشن اضافه

9- بستن کمریند دوم و همچنین کابل گیر دوم

10- نصب و راه اندازی تابلو برق و اماده سازی اسانسور برای حرکت کردن

11- نصب بقیه سکشن ها و کمربندها تا ارتفاع لازم

12-بستن استوپر مکانیکی حد بالا

13-بستن میکروسویچ هاو تنظیم کردن آنها

14-قرار دادن فنرهای زیر کابین آسانسور

15-بستن هندریل های بالای کابین 

برای آگاهی از روش نصب و مونتاژ و پیاده سازی آسانسور کارگاهی و بالابر هیدرولیک ساختمانی به مقاله مرتبط مراجعه نمایید جهت دستیابی به مطلب مورد نظر بر لینک نوشته زیر کلیک کنید

نصب و مونتاژ  و دمونتاژ و پیاده سازی آسانسور کارگاهی

نظر (01)

  • RockyJ

    18 تیر 1403 / 5 ماه پیش

    I was looking at some of your posts on this website and I
    think this website is real instructive! Keep on putting up.Blog monry

پیام خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *